NIEUWS !

Wandelclub Steunt Vevoza !

Dankzij de steun van wandelclub "Op Stap Zwalm" kunnen we verschillende noden van de lokale bevolking in Calvinia helpen verlichten.  Eén ervan is het kerstproject waarbij kinderen uit kansarme gezinnen een heerlijke kerstmaaltijd krijgen, met alles erop en eraan. Hierbij worden ook kerstcadeautjes uitgedeeld. Deze belevenis zorgt jaarlijks voor vele blije kinderharten! Dankjewel Op Stap Zwalm!


Aim voor de Sterreweg: I.s.m Arteveldehogeschool Gent


Greet schrijft een roman !

'Genoten van 'Ronny'! Het boek nam me bij momenten terug mee naar mijn jeugdjaren. Naar het opgroeien in de Westhoek van de jaren '80. De sfeer hierbij is subliem beschreven. Het personage van 'Ronny' is heel herkenbaar. Sommige eigenschappen van Ronny zie je bij jezelf of bij anderen. Het is schrijnend om eenzaam en liefdeloos te leven, toch is er ook het vermogen om te relativeren. Greet Foulon slaagt erin om het verhaal grappig en luchtig te houden'

Geplaatst door Pieter Verheyde uit Schoten , leeftijd 40-49
Waardeert het boek met een 9 uit 10

te verkrijgen via boekenbestellen.nl of bij standaard boekhandel, € 17.95


 Marjan schreef een beklijvend boek !

"Ik was aanwezig op de BRA-day in het UZ. Was echt geïnspireerd door de voorlezingen uit je boek. Ik herkende mezelf hier helemaal in. Heb de dag erna je boek gekocht (ik die nooit of nooit een boek lees). Had hem op 1 dag uitgelezen en wat heb ik bewondering voor jou! Bedankt om dit te schrijven en andere vrouwen zoals ik hier een hart onder de riem te steken. Zoveel herkenbare momenten kwamen in me op. Je bent een topper, bedankt! ❤️ 

Geplaatst door Jill Vermeere, facebook, maandag 3 december 2018


Michiel Buseyne in de Munt in Brussel !

MEESTERWERKEN LATEN NIEUWE BETEKENISSEN ZIEN WANNEER MEN ER NIEUWE VRAGEN AAN STELT.- JEAN STAROBINSKI

Die Zauberflöte is een van Mozarts beroemdste werken en een van de meest geliefde opera's uit het repertoire tout court. Generaties toeschouwers blijven gefascineerd door de lotgevallen en melodieën van de Koningin van de Nacht, Papageno en het beproefde paar Tamino en Pamina maar ook door de onuitputtelijke allegorische rijkdom.
Regisseur Romeo Castellucci onttrekt zich bewust aan de narratieve dimensie van het werk om door te dringen tot de ruwe emoties en de filosofische kern ervan. Dirigent Antonello Manacorda brengt Mozarts onsterfelijke muziek tot leven, bijgestaan door een uitstekende cast, met onder meer Sabine Devieilhe, een van de beste Koninginnen van de Nacht van dit moment.

Krantenartikel Het Wekelijks nieuws
Krantenartikel Het Wekelijks nieuws